Cut-Weld-Drive Forums

Go Back   Cut-Weld-Drive Forums > The VolksRodders Forum > The Cutting Board

The Cutting Board Cut... Weld... DRIVE.


User Information
Your Avatar

Stuff to check out...


Cool stuff you NEED!

Forum Stats
Members: 16,713
Threads: 31,707
Posts: 533,986
Total Online: 72

Newest Member: Scottiej

Latest Threads
- by FatDad
- by Bugula
- by DrHax

 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old May 8th, 2012, 05:26 PM   #1
jkien65
Forum Member
 
jkien65's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Benton City, Wa
Posts: 3,140
Default Fan Rubbing
Re:: In the fan shroud   

Any one have the problem of the fan rubbing the back side of the shroud? I took all the shim out and it still rubs. Are fans all the same thickness? Are there different thicknesses? It was working just fine til I had a little issue with bolts coming loose and the the fan getting stuck and screwing shit up.

So I have a fan out of a different shroud and I put it in the one that is in the car and it rubs. Getting pissed. Anyone help me out here?
__________________
You can't make the same mistake twice. The second time you make it, it's no longer a mistake. It's a choice.
jkien65 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -8. The time now is 05:34 PM.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
ALL text, images, graphics and content herein are Copyright 2002 - 2013 Three Pugs Design - Cut Weld Drive Forums